Oferta noastră

Servicii de creditare

Servicii bancare

Cu ce te putem ajuta

Credit de nevoi personale

Creditul de nevoi personale reprezintă cea mai simplă și accesibilă modalitate de a obține finanțare pentru nevoile tale clare și imediate.

Credit ipotecar​

Creditul ipotecar reprezintă o formă de împrumut utilizată în scopul achiziționării, construcției sau renovării unei locuințe.

Credit imobiliar

Un credit imobiliar reprezintă un împrumut acordat pentru achiziționarea, construcția sau renovarea unei locuințe.

Refinanțare

Dacă ratele tale sunt prea mari și ai contracte încheiate la mai multe bănci, poți opta pentru un credit de refinanțare.

Credit persoane juridice​

O linie de credit este un angajament contractual încheiat între administratorul unei firme și o bancă.

Radierea din Biroul de credit

Oferim servicii specializate de reprezentare și asistență pentru eliminarea istoricului negativ de credit din Biroul de credit

Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale reprezintă cea mai simplă și accesibilă modalitate de a obține finanțare pentru nevoile tale clare și imediate.

Comparativ cu creditele ipotecare, creditul de nevoi personale solicită un efort minim în ceea ce privește documentația și timpul necesar pentru aprobare.

Denumit și credit de consum, acest tip de împrumut presupune obținerea unei sume fixe de bani, pe care o vei returna în rate lunare, împreună cu dobânda aferentă.

Indiferent de visul, planul sau nevoia personală pe care o ai, suma contractată prin creditul de nevoi personale poate fi folosită fără a fi necesare documente justificative în acest sens.

Astfel, fie că îți dorești o vacanță la mare, să urmezi un curs sau să achiziționezi echipamentul sportiv dorit, creditul de nevoi personale reprezintă soluția ideală și simplă la care poți apela.

Care sunt eligibilitatea și cerințele pentru a aplica pentru un credit de nevoi personale?

Persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate care pot furniza dovezi ale unui venit lunar pot beneficia de acest tip de credit.

Pentru a beneficia de un credit de nevoi personale, sunt necesare următoarele condiții:

 • Ai rezidență în România.
 • Vârsta ta se încadrează între 21 și 70 de ani, în cazul în care ești salariat, 
 • Ai surse de venit regulate, care pot fi documentate pentru a dovedi nivelul salarizării.
 • Ai o vechime de cel puțin 6 luni la locul de muncă.

Iată beneficiile unui credit de nevoi personale:

 • Suma maximă de creditare poate ajunge până la 1.000.000 lei, fără a fi necesară o garanție ipotecară.
 • Ai flexibilitate în alegerea sumei împrumutate, fără a fi nevoie de documente sau explicații justificative.
 • Poți utiliza acest tip de împrumut pentru refinanțarea altor contracte de credit existente.
 • Poți beneficia de un credit mai mare prin implicarea a doi codebitori. În acest caz, se iau în considerare veniturile tale, ale soțului/soției sau ale unei rude de gradul I, precum părinți, frați/surori sau copii.

Dacă îndeplinești toate criteriile menționate mai sus, te așteptăm să ne vizitezi la unul dintre birourile noastre, având asupra ta buletinul.

Ai posibilitatea să obții o sumă maximă de 1.000.000 lei, pe o perioadă de până la 60 de luni, la o dobândă de 6.99%. Comisioanele și costurile de analiză sau administrare variază în funcție de banca emitentă a creditului.

Echipa de specialiști Easy Life Credit recomandă analizarea atentă a acestui credit de nevoi personale în raport cu situația ta financiară, având în vedere visurile și nevoile tale.

Prin obținerea unui credit de nevoi personale, visele tale pot deveni realitate.

Credit Ipotecar

Dacă ești hotărât să faci un pas înainte și să achiziționezi propriul imobil, creditul ipotecar este soluția potrivită pentru tine. Indiferent dacă îți dorești un apartament propriu pentru a scăpa de plata chiriei sau visezi la o casă cu spațiu verde, acest tip de credit poate fi alegerea ideală.

Ce este un credit ipotecar

Creditul ipotecar reprezintă o formă de împrumut utilizată în scopul achiziționării, construcției sau renovării unei locuințe. Acest tip de credit se caracterizează prin garantarea obligatorie a imobilului în vederea asigurării plății datorate în urma împrumutului acordat.

Cine poate aplica pentru acordarea unui credit ipotecar?

Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot beneficia de acest tip de împrumut.

Condițiile acordării unui credit ipotecar:

Pentru a fi eligibil pentru un credit ipotecar, trebuie să îndeplinești următoarele criterii:

 • Vârsta ta trebuie să se încadreze între 20 și 70 de ani.
 • Ai nevoie de o vechime de minim 3-6 luni la locul de muncă.
 • Trebuie să ai domiciliul stabil în România.
 • Trebuie să poți demonstra un venit minim permanent de cel puțin 1350 lei pe lună sau echivalentul în euro pentru fiecare participant la credit.
 • Ești pregătit să plătești un avans minim de 15% din valoarea creditului în lei.
 • Dacă îndeplinești aceste condiții, poți obține prin credit ipotecar o sumă cuprinsă între 10.000 euro și 1.000.000 euro sau echivalentul în lei, cu o dobândă fixă pentru o perioadă de 5 sau 10 ani.

Condițiile acordării unui credit ipotecar:

 • Ai posibilitatea de a rambursa creditul pe o perioadă extinsă. Poți alege să restitui banii într-un interval cuprins între 3 și 35 de ani.
 • Se acceptă diverse surse de venit pentru obținerea creditului, inclusiv drepturi de autor, dividende, pensii, chirii sau venituri obținute din afara țării.
 • Pentru a obține creditul, poți beneficia de ajutorul codebitorilor. Aceștia pot fi atât rude (soț, soție, părinți, frați, copii, surori), cât și parteneri de viață, chiar dacă nu sunteți căsătoriți.

Easy Life îți oferă sprijin în plata creditelor tale.

La Easy Life, ne angajăm să-ți oferim cea mai favorabilă opțiune de împrumut disponibilă. Ne preocupăm de nevoile și profilul tău financiar, iar în cazul în care veniturile tale nu sunt suficiente pentru a acoperi aceste nevoi, poți beneficia de ajutorul unui codebitor în rambursarea creditului. Codebitorul poate fi un membru al familiei tale (soț, soție, părinte, frate, soră, copil) sau partenerul de viață, chiar și în absența căsătoriei.

Conceptul de casă a evoluat semnificativ în ultima perioadă. De la a fi doar un spațiu dedicat vieții de familie și relaxării, a devenit tot mai frecvent folosit și în contextul activităților profesionale. De aceea, importanța unei locuințe adecvate a crescut în mod constant.

Îți oferim oportunitatea de a face o schimbare în viața ta și ne angajăm să-ți acordăm cel mai avantajos credit imobiliar disponibil.

Credit imobiliar

Un credit imobiliar reprezintă un împrumut acordat pentru achiziționarea, construcția sau renovarea unei locuințe. În acest caz, creditul este garantat de imobilul achiziționat sau de alte imobile deținute de debitor sau de un membru al familiei până la gradul II inclusiv. 

Cine poate aplica pentru un credit imobiliar?

Atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice pot aplica pentru un credit imobiliar.  

Care sunt condițiile de acordare a unui credit imobiliar?

 • Vârsta trebuie să fie cuprinsă între 20 și 70 de ani.
 • Trebuie să ai o vechime la locul de muncă de minim 3 până la 6 luni.
 • Domiciliul tău trebuie să fie stabil în România.
 • Trebuie să poți demonstra un venit minim permanent de 1350 lei pe lună sau echivalentul în lei pentru fiecare participant la credit.
 • Trebuie să poți plăti un avans minim de 15% pentru creditul în lei.
 • Valoarea bunului oferit ca garanție trebuie să fie mai mare decât suma împrumutată.

Care sunt avantajele unui credit imobiliar?

 • Perioada de rambursare este extinsă, putând returna suma împrumutată într-un interval de cel puțin 3 ani și cel mult 35 de ani.
 • Sunt acceptate venituri provenite din mai multe surse, cum ar fi drepturi de autor, dividende, pensii, chirii sau venituri obținute din străinătate.
 • Poți obține ajutor din partea codebitorilor, care pot fi membri ai familiei (soț, soție, părinți, frați, surori, copii) sau parteneri de viață, chiar și în absența căsătoriei.

Easy Life te ajută să-ți achiți creditele.

La Easy Life Credit, ne asigurăm că îți oferim cel mai avantajos împrumut disponibil, luând în considerare atât nevoile tale, cât și profilul tău financiar. În cazul în care veniturile tale nu sunt suficiente pentru a acoperi nevoile, poți solicita sprijinul unui codebitor. Acesta poate fi un membru al familiei tale (soț, soție, părinte, frați, surori, copii) sau partenerul de viață, chiar și în absența căsătoriei.

Dacă nu deții o locuință pe care să o poți oferi ca garanție, dar ai o sumă de bani disponibilă pentru a plăti un avans, cea mai potrivită soluție pentru tine este creditul ipotecar. În schimb, dacă deții deja o locuință și dorești să achiziționezi una suplimentară, dar nu ai suficientă disponibilitate financiară pentru avans, soluția optimă pentru tine este credit

Refinanțare

Dacă ratele tale sunt prea mari și ai contracte încheiate la mai multe bănci, poți opta pentru un credit de refinanțare. Ai posibilitatea să refinanțezi atât un credit de nevoi personale, cât și un credit ipotecar.

Există numeroase avantaje în a opta pentru refinanțare. Printre acestea se numără reducerea dobânzii, cu atât mai mică cu cât suma refinanțată este mai mare, și plata unei singure rate.

Dacă creditele tale au fost acordate înainte de 08/07/2020, poți alege refinanțarea pe o perioadă de 10 ani, adică 120 de luni.

Chiar dacă mulți oameni din jurul nostru recurg la credite pentru diverse achiziții de bunuri sau servicii, mulți se confruntă cu dificultăți în a-și putea permite să plătească ratele.

Credit Persoane Juridice

Din păcate, multe companii vor trece prin perioade de incertitudine și frustrare în care încasările lor întârzie să apară. În astfel de situații dificile, creditul pentru persoane juridice reprezintă soluția la îndemână pentru a-și onora plățile și taxele către angajați, stat sau furnizori. 

Ce reprezintă o linie de credit?

O linie de credit este un angajament contractual încheiat între administratorul unei firme și o bancă, prin care banca oferă o sumă maximă sub formă de împrumut pe o perioadă de până la 24 de luni, pentru a acoperi deficitele temporare de capital de lucru.

Acest tip de credit poate fi folosit pentru plata salariilor, a furnizorilor, achiziționarea materiilor prime, plata utilităților sau a taxelor către bugetul de stat. În alte cuvinte, o linie de credit facilitează desfășurarea activității curente, ajutând la acoperirea cheltuielilor zilnice.

Perioada maximă de acordare a unei linii de credit este de 24 de luni, iar în cazul creditelor cu rambursare lunară, perioada maximă poate fi de 60 de luni.

Cum poate ajuta o linie de credit?

În cazul unei linii de credit, plătești dobânda doar pentru suma utilizată, nu pentru întreaga valoare a creditului. Acest lucru duce la o dobândă lunară care depinde de sumele utilizate, fiind mai avantajoasă decât în cazul unui credit clasic. Mai mult, cu ajutorul unei linii de credit poți refinanța și alte credite contractate la alte bănci.

Care este diferența dintre o linie de credit și un credit clasic?

Linia de credit oferă flexibilitate, iar plățile pot fi efectuate în orice moment (se rambursează automat din încasări sau depuneri de numerar). Dobânda este calculată zilnic la suma utilizată și se rambursează integral la scadență. În schimb, un credit clasic se rambursează lunar, în rate fixe, iar linia de credit nu are această obligație.

Ce este IMM Invest?

IMM INVEST România este un program guvernamental destinat sprijinirii întreprinderilor mici și mijlocii afectate sau nu de pandemia de COVID-19.

Cum poate ajuta IMM Invest?

Creditul pentru IMM reprezintă suma de bani acordată unei persoane juridice pentru finanțarea activității curente, a investițiilor sau a proiectelor mixte (investiții și capital de lucru). 

Valoarea creditelor acordate:

 • Microîntreprinderi: valoare maximă de 500.000 lei
 • Întreprinderi mici: valoare maximă de 1.000.000 lei
 • Întreprinderi mijlocii: valoare maximă

Ștergerea istoricului negativ din Biroul de credit

Oferim servicii specializate de reprezentare și asistență pentru eliminarea istoricului negativ de credit din Biroul de credit. În cazul în care aveți un istoric negativ de credit, care poate fi rezultatul abuzului instituțiilor bancare, vă putem ajuta să rezolvați această situație complexă.

Eliminarea acestui istoric negativ vă va permite să depășiți problemele asociate, cum ar fi imposibilitatea obținerii unui credit imobiliar sau dificultatea de a accesa credite de nevoi personale de valoare mică.

Echipa noastră de profesioniști vă va oferi suport în procesul de negociere a unui nou contract de credit cu instituțiile bancare, asigurându-vă că beneficiați de cele mai bune condiții posibile.

Consultație gratuită

Obține o ofertă

Dacă aveți nevoie de informații, echipa Easy Life Credit este aici să vă ajute.

Scroll to Top